Gratis film app til smartphone og tablet

Det kan være lækkert at se gratis film på nettet på din PC, men nogle gange er det mere handy på mobilen eller din tablet. Derfor er det en god idé med en streamingtjeneste, som også tilbyder en app.

Gratis film app

I denne guide kan du se, hvilke tjenester der tilbyder en gratis film app, du kan streame direkte på din smartphone eller tablet samt caste til din Chromecast på fjernsynet.

OBS: De fleste apps er gratis, men det er ikke alle streamingtjenesterne, som er gratis. Til gengæld kan du på en del af tjenesterne udnyttet din gratis prøveperiode på fx 14 elle 30 dage, og på den måde har du faktisk adgang til en gratis film app med fuld adgang til både film og serier på nettet.

Du kan klikke dig ind på en af nedenstående streamingtjenester og påbegynde din gratis prøveperiode. Bare husk at afmelde dig igen, inden periodens udløbsdato – på den måde har det været kvit og frit for dig.

Pris89 kr./md.49 kr./md.79-119 kr./md.79 kr./md.59-119 kr./md.
UdvalgFilm, serier og TVFilm og serierFilm og serierSerierFilm, serier og TV
Gratis:14 dage30 dage30 dage30 dage30 dage
Binding?NejNejNejNejNej

Gratis film app til Android

De fleste streamingtjenester med en smule respekt for sig selv og sine brugere har anno 2017/18 en tilgængelig gratis film app til Android-enheder.

Så hvad end du er til Netflix, Viaplay, HBO eller noget helt fjerde, og hvad enten du bruger en Samsung, Sony, Huawei eller helt fjerde mobiltelefon, så kan du få adgang til din gratis film app til Android.

Bruger du en meget gammel smartphonemodel, så er der en risiko for, at streamingtjenesterne ikke udvikler apps, som er kompatible med de helt gamle Android-versioner. Men hvis bare din mobil og dermed dit styresystem er nogenlunde up-to-date, burde der ikke være nogle problemer.

Gratis film app til iPhone

Det er selvfølgelig også muligt at hente en gratis film app til iPhone, som kører på iOS-styresystemet. Er du Apple-mennesker, så kan du derfor også nemt hente din Viaplay-, Netflix- eller HBO-app ned og gå i gang med at streame film og serier på din telefon eller tablet.

Vær opmærksom på, som også nævnt tidligere, at hvis du vil have gratis adgang til serier og film via streamingtjenesterne, som tilbyder en gratis film app til iPhone, så skal du bruge din gratis prøveperiode og derefter afmelde dit abonnement, inden prøveperioden udløber.

About the author

Filmhygge.dk

View all posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *