Hvor kan man se tv serier på nettet gratis?

Der findes efterhånden tonsvis af gode serier fra både ind- og udland; men hvor går du hen, hvis du vil se dem gratis?

Dette spørgsmål stiller vi skarpt på i denne guide, hvor vi kommer omkring et par forskellige muligheder. Vi laver en hurtig disclaimer og gør opmærksom på, at du ikke finder nogle piratsider eller andre ulovlige løsninger i denne guide, så hvis du er til den slags, bliver du nødt til at hoppe videre.

Men hvis du er til lovlige måder, hvorpå man kan se tv serier på nettet gratis, så læs blot videre.

30 dages gratis streaming

Vi anbefaler som udgangspunkt altid, at du starter med at udnytte de 30 gratis dages prøveperiode, du kan få på de forskellige streamingtjenester.

Viaplay, Netflix, TV2 Play, HBO Nordic osv. Du har allerede hørt om de store streamingtjenester, men måske har du endnu ikke selv nydt godt af deres indhold, fordi du ikke har villet betale? Det er forståeligt, da det hurtigt kan føles som en ærgerlig ekstraudgift.

Heldigvis kan du hos langt de fleste tjenester få lov til at få fuld adgang til al indhold i 30 dage helt gratis. Du skal blot huske at afmelde dit prøveabonnement, inden de 30 dage udløber.

På den måde kan du give den fuld gas med at se tv serier på nettet gratis, og endda nogle af verdens mest populære på følgende tjenester:

Pris89 kr./md.49 kr./md.79-119 kr./md.79 kr./md.59-119 kr./md.
UdvalgFilm, serier og TVFilm og serierFilm og serierSerierFilm, serier og TV
Gratis:14 dage30 dage30 dage30 dage30 dage
Binding?NejNejNejNejNej

OBS: Hvis du har behov for endnu mere end de 30 dage, så kan du faktisk bruge et andet betalingskort til efterfølgende at oprette endnu en ny bruger og få 30 dage gratis streaming oven i hatten.

YouTube og andre alternativer

Hvis du hungrer efter endnu flere gratis serier på nettet, så kan du også besøge diverse større sites, hvor udvalget måske ikke er helt det samme, men hvor du stadig har mulighed for at finde gode serier.

Det kan f.eks. være på YouTube eller DR.dk/tv.

Rigtig god fornøjelse med streamingen af dine yndlingsserier!

About the author

Filmhygge.dk

View all posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *