Se gratis serier på nettet med undertekster

Når vi går ind i den kølige og vinterlige halvdel af året, så kryber de fleste af os danskere sammen under tæpperne rundt om i de danske hjem og nyder en god film eller en god serie.

Hvis du holder af at se serier på nettet, så kan det dog imidlertid være lidt træls at skulle betale for det hver gang. Derfor kan det være en god idé at bruge de muligheder, du trods alt har, for at se gratis serier på nettet med undertekster.

Der findes et par forskellige løsninger – herunder ser vi nærmere på en af de måder, hvorpå du får adgang til de allerbedste serier; nemlig via de gratis prøveperioder hos de store streamingtjenester.

Udnyt de gratis prøveperioder

Du kender sikkert allerede til Viaplay, Netflix, HBO Nordic og de andre streamingtjenester, som hver dag underholder hundredtusindvis af danskere med kvalitetsfilm og -serier.

Man skal dog betale for at bruge de helt store tjenester – og dog. Det er nemlig muligt at få op til 30 dages gratis prøveperiode hos de fleste, og det er endda uden binding.

Pris89 kr./md.49 kr./md.79-119 kr./md.79 kr./md.59-119 kr./md.
UdvalgFilm, serier og TVFilm og serierFilm og serierSerierFilm, serier og TV
Gratis:14 dage30 dage30 dage30 dage30 dage
Binding?NejNejNejNejNej

Hvis du elsker at se serier, så kan vi anbefale dig at bruge de 30 gratis dage hos f.eks. Viaplay eller Netflix til at binge watche dine favoritserier inden for tidsperioden.

OBS: Du skal blot huske at afmelde dit abonnement, før de 30 dage er gået – så koster det ingenting, og du bliver således ikke opkrævet nogen betaling.

Alternativer når du skal se gratis serier på nettet med undertekster

Hvis du ikke kan få nok af serierne fra de ovenstående tjenester, så kan du gå yderligere på jagt efter gratis serier på nettet med undertekster på gratis sider såsom Youtube, dr.dk/tv og lignende sider.

Vær blot opmærksom på, at hvis du graver for dybt på nettet, så kan du risikere at finde ulovlige sider – og som vi har set i medierne de seneste par år, så er der mange, der bliver fanget af produktionsselskabernes advokater for at bruge piratkopisider – så er du i al fald advaret.

 

About the author

Filmhygge.dk

View all posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *